iwiw bejelentkezés


Mindnki ismeri az iwiw társasági oldalt. Nagyon hasznos egy osztálytalálkozó megszervezésénél vagy egy régi barát, iskolatárs megtalálásánál is. Az oldal szerkesztői időről időre újítanak és új lehetőségeket teremtenek a tagoknak. Persze sokan ismerkednek is az oldalakon. Rengeteg a lehetőség.Találd meg Te is amit, akit keresel az oldalon.
Belépés vagy bejelentkezés után tudod használni a szolgáltatásokat. Ha elfelejtetted a jelszavad akkor az elfelejtett jelszóra kattintva megoldhatod a problémát. Rakd ki képedet és az általad fontosnak vélt adatokat is megadhatod.

Érdemes megnézni az alkalmazásokat az iwiwen. Ma már nem csak ismerősöket találhatsz, hanem nézhetsz tv-t, könyvekről olvashatsz, zenét hallgathatsz és megtudhatod mit gondolnak rólad a barátaid.

Érdekesség, hogy van már iwiwes mobil díjcsomag is. Az erre előfizetők az iwiw hálózat tagjainak féláron sms-ezhetnek. Természetesen mobilodról is tudsz iwiwen nézelődni vagy üzenni az üzenőfalra, ha hitelesíted az iwiwre a mobilszámod.

IWIW Belépés
 E-mail: 
 Jelszó: